Om Galleriet

OM GALLERIET
Galleri Engholm er et kunstfællesskab.

Vi har et helt unikt fællesskab, hvor vi, som kunstnere, kan sparre med hinanden. Vi kan arbejde samme flere, hvis vi ønsker det. Men også et sted hvor vi samtidig kan udstille og sælge vores egne ting.

Dvs. at alt hvad der er i galleriet er unikt, og håndlavet. I galleriet findes en masse forskellig kunst. Både Billedkunst, og andet kunsthåndværk.Vores værdier er Glade kunder/gæster. Derfor kan du hos os altid:


 • Låne et maleri med hjem inden du køber.
  • Dvs. at falder du for et maleri, så må du låne det med hjem, og se om det nu også passer ind, der hvor du havde tænkt det skulle hænge, og passer det alligevel ikke ind, må du komme med det igen. Har du betalt det den dag du får det med hjem, får du selvfølgelig også dine penge tilbage.


 • Købe et gavekort til galleriet   
  • Vi kan også udstede et gavekort, på præcis det beløb du ønsker det. Gavekortet vil så kunne bruges til alt hvad vi har i galleriet, uanset hvem kunstneren er.


                        
 • Få byttet en gave du har fået, som er købt i galleriet. *14 dages byttegaranti.   
  • Får du en gave som er købt i galleriet, kan det selvfølgelig også byttes, hvis ikke det er det rigtige. Og man kan også bytte et maleri af en kunstner til en flettet kurv, eller et stykke keramik af en anden kunstner.                            


I galleriet vil der altid være kaffe på kanden, og der er altid tid til en kunstsnak. Så er du nysgerrig, så kom endelig ind til en snak og en kop kaffe/the eller hvad hvad vi ellers lige har den dag.


Vi arrangerer også dage/aftener hvor man kan komme med en større gruppe, og få en større og dybere gennemgang. Ring eller skriv til mig på forhånd, så sørger jeg for at der er nogen til at vise rundt, ogfortælle om de forskellige ting. Det kan være Maleteknikker eller hvad der nu er interessant, og vi selvfølgelig gerne med kaffe/kage eller hvad vi bliver enige om.


Vi vil kort sagt kun have glade kunder, og vi vil strække os lagt for det, og med den baggrund vil vi glæde os til at byde dig velkommen i vores skønne perle.


Marianne Engholm

Tlf: 4094 2772

E-mail: Galleri.engholm@gmail.comTILMELD DIG NYHEDSBREVETVil du vide når der sker noget nyt i galleri Engholm?

 
 

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev vil du få besked, når vi laver et kursus, et event eller der kommet nyt i galleriet.

Det vil ikke være noget med mail, h verken hv er dag eller hver uge, det vil kun være maks en gang om måneden. Da vi ikke ønsker at spamme folks mailbokse.