Særlige events - Grupper

SÆRLIGE EVENTS - GRUPPER
I Galleri Engholm har vi ind i mellem også besøg af grupper. Det kan selvfølgelig være en kunstforening, der gerne vil på tur, men det kan også sagtens være en strikkeklub, eller bare nogle kolleger der ønsker en oplevelse sammen.


Men uanset baggrunden for samlingen, så åbner vi meget gerne dørene, også uden for vores normale åbningstider, for sådanne grupper.

For at i kan få den bedste oplevelse, er det en rigtig god ide at ringe eller skrive først, så vi får afstemt forventningerne.


Vi har ikke nogle faste dage hvor vi gør det. Og det er fordi vi skruer programmet sammen hver gang ud fra hvad jeres interesse er. Dvs. at vi har ikke noget bestemt tidsrum, eller tidspunkt.  Og vi har ikke noget bestemt vi gør fra gang til gang. Alligevel har vi efterhånden gjort det så mange gange, at vi tør sige, at vi tror på at i får en rigtig god oplevelse med herfra.


Et eksempel på en tur, kunne være at man kommer og får en rundvisning, måske starter man med lidt kaffe/the og Kage imens jeg fortæller lidt om huset og ideen bag, derefter kigger vi rundt i udstillingen, hvor vi kan fortælle lidt om Billederne, lidt om tilblivelsen af de enkelte værker osv.

Nogen gange har vi også hjulpet med at arrangere et sted hvor gruppen efterfølgende kan få noget at spise i byen, eller booke en turbåd til Hvalsafari, eller bridgewalking, eller hvad nu der er behov for. Vi kender efterhånden byen rigtig godt, da vi har boet her siden jeg var 11 år.

Og skulle der være noget jeg ikke selv kan klare, så kender jeg som regel nogen som kan.


Kort sagt, vi vil gøre alt hvad vi kan for at give jer en rigtig god oplevelse i Middelfart.


Vi vil kun have glade kunder, og vi vil strække os lagt for det, og med den baggrund vil vi glæde os til at byde dig velkommen i vores skønne perle.


Marianne Engholm

Tlf: 4094 2772

E-mail: Galleri.engholm@gmail.comTILMELD DIG NYHEDSBREVETVil du vide når der sker noget nyt i galleri Engholm?

 
 

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev vil du få besked, når vi laver et kursus, et event eller der kommet nyt i galleriet.

Det vil ikke være noget med mail, h verken hv er dag eller hver uge, det vil kun være maks en gang om måneden. Da vi ikke ønsker at spamme folks mailbokse.